De eerste specifieke rekruteringssite
voor het toerisme in Brussel.

Pers

Algemene pers of sectorspecifiek ?

U bent journalist van de algemene pers of van een sectorspecifiek blad? Of u heeft een radioprogramma of bent producer van tv-programma’s? U studeert voor journalist? En u bent gevoelig voor de problematiek van de werkgelegenheid in Brussel? U bent zich bewust van de werkgelegenheidsmogelijkheden voor alle kwalificaties samen van de specifieke sector van het Brusselse toerisme in zijn geheel (congressen, hotelsector, autocarondernemers, reisbureaus en touroperators…)? U wilt graag nuttige en praktische informatie doorspelen aan uw lezers/luisteraars/kijkers?

De cel « Communicatie » van de website brusselstourismjobs.be helpt u graag! U kunt met ons contact opnemen via e-mail op info@brusselstourismjobs.be. Deel ons uw gegevens mee en wij zullen zo snel mogelijk met u contact opnemen.

Wij staan open voor partnerships. Ons hoofddoel is deze website zoveel mogelijk bekendheid te geven bij zoveel mogelijk Brusselaars op zoek naar een job in de specifieke sector van het Brusselse toerisme.

 

Op deze pagina publiceren wij regelmatig persberichten, onze evenementen en alle informatie die de moeite loont om te publiceren.

 

Alvast bedankt voor uw medewerking in naam van de werkzoekenden en hun toekomstige werkgevers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw PUBLICITEIT hier, contacteer ons.