De eerste specifieke rekruteringssite
voor het toerisme in Brussel.

Over BTJ

Over Brussels Tourism Jobs

Vakmensen uit de brede sector van het Brusselse toerisme die voor het grootste deel hebben meegewerkt aan het opzetten van de eerste Assisen van het Brusselse Toerisme in 1995, richtten eerst een vzw op, vervolgens een privéstichting, de Etienne Meurice Stichting, als eerbetoon aan de Secretaris-generaal en de onbetwistbare spilfiguur van deze Assisen, die te vroeg heenging in 1997.

Hoofddoelstelling van de Etienne Meurice Stichting is de promotie van het Brusselse toerisme. Haar eerste initiatief was de uitreiking van een Prijs aan studenten die een hoogstaand eindwerk over het toerisme in het Brusselse Gewest schreven, alsook voor het beste initiatief van het jaar door een speler uit de Brusselse toeristische sector.

De Etienne Meurice Stichting reageerde op een projectaanvraag die Actiris in juni 2012 lanceerde. Ze stelde het pilootproject «www.brusselstourismjobs.be » voor. Op hetzelfde moment opteerde Actiris voor een indeling in sectoren van werkgelegenheidsvraag en -aanbod, wat perfect aansloot bij deze website.

De Brusselse toerismesector

Het project van het internetplatform « brusselstourismjobs.be » ontstond uit de vaststelling dat de Brusselse toerismesector enerzijds veelbelovend is inzake werkgelegenheid en dat er anderzijds geen specifieke jobsite bestond voor de gehele sector van het Brusselse toerisme. Bovendien steunt de site brusselstourismjobs.be op een uitgebreide informaticatool om het aanbod en de specifieke vraag naar werkgelegenheid op mekaar af te stemmen. Deze tool is op maat gemaakt van de specifieke sector van het Brusselse toerisme, en dit in het Nederlands en het Frans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw PUBLICITEIT hier, contacteer ons.