De eerste specifieke rekruteringssite
voor het toerisme in Brussel.

Hoe een goede jobaanbieding opstellen?

Op deze pagina geven wij u enkele tips om u te helpen bij het opstellen van een goede jobaanbieding. Wij wijzen u erop dat deze site u een programma ter beschikking stelt voor het creëren van online jobaanbiedingen aan de hand van rolmenu’s, in te vullen velden en vooraf ingevulde rubrieken.

  • Zorg ervoor dat de titel van de functie duidelijk/volledig en onmiddellijk herkenbaar is (zoals de titel van een krantenartikel).
  • Het gezochte profiel moet voldoende nauwkeurig zijn (kwalificaties en vaardigheden) om alleen de belangstelling te wekken van wie in het profiel past.
  • Geef nog niet alle details van de functie, behalve 3-4 van de belangrijkste verantwoordelijkheden.
  • Gebruik een sobere, eenvoudige en niet te breedvoerige stijl. Aarzel niet creatief te zijn, zolang het maar ernstig blijft. Dat kan bijvoorbeeld dienen om de onderneming in een notendop voor te stellen.
  • Stel op een actieve manier voor wat u van de kandidaat verwacht in ruil voor wat u hem aan te bieden heeft (zonder in de cijferdetails van de aanbieding te treden). Dit kan een aanvulling vormen op het gezochte profiel.
  • Vermijd alleszins taalfouten. Laat uw jobaanbieding eerst door iemand anders lezen voordat u ze publiceert.
  • Wees direct om de kandida(a)t(en) aan te zetten tot reageren. Richt u rechtstreeks tot hem of haar: ’’bent u bereid om een nieuw team van medewerkers uit te bouwen’’, bijvoorbeeld. Vermeld duidelijk de gegevens van de contactpersoon en hoe het solliciteren moet verlopen.
  • Vermeld het adres van de internetsite van de onderneming als de site op het niveau staat van het imago dat u uw onderneming wilt laten uitdragen.

Ook is het aanbevolen om «bullet points » te gebruiken voor een vlottere lectuur, wanneer dat mogelijk is.

U bent nu aan zet! Als u hulp nodig heeft bij het gebruik van de software in deze site, klikt u op «contact».

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw PUBLICITEIT hier, contacteer ons.